Uncategorized Redaktionen  

3 ting som man skal huske når teenageren flytter hjemmefra

Er børnene, eller barnet, ved at flyve fra reden og flytte ind i deres egen bolig? Så er der mange ting som man skal ud at finde, så de kan få en god start på ”voksenlivet”. Det drejer sig om alt lige fra tallerkner og bestik, til glas og kopper. Man skal også ud at finde gryder, pander og alle mulige andre former for køkkenudstyr, ligesom man skal have fundet en sofa og andre møbler til at indrette lejligheden med.
Der er rigtigt mange ting man skal huske på, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Derfor har vi valgt at bruge denne artikel til at minde dig om de 3 vigtigste ting, som du skal huske på, når din teenager flytter hjemmefra.

Start med at lave en liste

Som sagt så er der rigtigt mange ting man skal huske og holde styr på. Det er derfor en rigtig god idé at lave en liste over alle de opgaver der skal klares, samt ting der skal købes ind, så man er sikker på at man ikke glemmer noget. Så kan man strege over på listen, hver gang man har klaret en opgave eller gjort et indkøb.

Køb ind til køkkenet

En af de første ting man bør få købt ind, er bestik, tallerkner, glas eller kopper, samt forskellige former for køkkenudstyr, sådan så teenageren kan få noget at spise, eller bespise sine gæster. Udover potter og pander, skal man også overveje at købe en brødrister, toastmaskine, kaffemaskine og elkoger.

Køb en seng

Hvis ikke teenageren har en seng de kan tage med sig hjemmefra, så er det nødvendigt at skulle ud og investere i en. En ny seng kan være rigtig dyr, men heldigvis kan man sagtens finde en god seng, for at par tusinde kroner. Er dette for meget, kan man også nøjes med en boksmadras, som kan fås for under 1000 kr.

Køb en sofa

Det er også vigtigt at finde en god sofa, som kan stå i stuen. Teenagere er ofte meget sociale og har derfor ofte venner med hjem, som nu skal til at besøge dem i deres nye hjem. Derfor bør man sørge for at der er siddepladser til at man kan hænge ud, eller holde en mindre fest. Om man vil købe en 2- eller 3-personers sofa er helt op til en selv.

Køb en vaskemaskine

Alt efter hvor teenageren har fået lejlighed, kan det være nødvendigt at købe en vaskemaskine og måske en tørretumbler. I mange boligforeninger findes der vaskerum, og det er derfor ikke nødvendigt at købe, men hvis der er tale om en privat udlejer, vil man i de fleste tilfælde selv skulle sørge for dette.