Uncategorized Redaktionen  

Fordelene ved at ansætte en eventmanager til din første konference

Planlægning og styring af en konference kan være en skræmmende opgave, især hvis det er første gang. Derfor er det vigtigt at overveje at ansætte en event manager for at sikre dig, at din konference bliver til en succes. 

Event managere har nemlig dyrebar viden inden for området. Og de har som regel også de rette færdigheder til at håndtere alle aspekter af planlægningsprocessen. Her vil vi se på et par grunde til, hvorfor det er en fordel at bruge en eventmanager, når du skal organisere din første konference. 

 

Videns faktoren 

Eventmanagere har stor viden inden for deres område og ved, hvad der skal gøres for at sikre, at alt går efter planen. De har erfaring med at arbejde med:

  • Leverandører
  • Administrere budgetter
  • Skabe tidsplaner 
  • Og håndtere eventuelle uventede problemer, der måtte opstå. 

Deres ekspertise vil hjælpe dig med at spare tid, penge og ressourcer ved at komme med kreative løsninger, der er uden for boksen. 

 

Tidsstyring 

Tidsstyring er afgørende, når det drejer sig om at planlægge et vellykket arrangement. En erfaren eventmanager kan tage sig af alle de kedelige opgaver som at booke lokaler, arrangere cateringydelser og koordinere transport, så du ikke behøver at bekymre dig om dem. 

Det giver dig mere tid til at fokusere på andre vigtige elementer såsom markedsføring og netværksmuligheder, der vil tiltrække folk til din konference. 

 

Kendskab til ressourcer 

En god eventmanager bør allerede vide, hvilke leverandører der tilbyder kvalitetstjenester til konkurrencedygtige priser, og hvilke leverandører der helt bør undgås. De har også adgang til et netværk af kontakter, som kan levere yderligere tjenester såsom leje af audio-/visuelt udstyr eller dekorationer til dit mødested. 

Dette sparer dig for selv at skulle foretage udtømmende research og er med til at sikre, at dit arrangement bliver organiseret effektivt uden unødvendige omkostninger eller forsinkelser.   

 

Den menneskelige schweizerkniv til dit event

Alt i alt er det en fordel at hyre en erfaren event manager til din første konference af flere årsager. Et, fordi de har stor viden på området sammen med fremragende tidsstyringsevner, hvilket gør det muligt for dem at sikre, at alt forløber sig så gnidningsløst som muligt. Herudover kan de også hjælpe med at holde eventet inden for budgetrammen. 

Desuden er de i stand til at give dig adgang til resurser, som du måske ellers ikke ville være opmærksom på, hvilket kan være med til at gøre visse aspekter af planlægningsprocessen lettere. Eller i hvert fald lettere, end hvis du slev gjorde det alene eller stoler på en person uden erfaring på området. 

Samlet set kan investering i en erfaren event manager øge chancerne for succes for et givet konference- eller mødeprojekt betydeligt i forhold til at forsøge at gøre det alene.