Uncategorized Redaktionen  

Gå glad i bad

Når jeg går i bad, vil jeg gerne i et grønt bad

Ferieminder fra en glad dame

Kære venner, jeg skriver til jer her fra min ferie her på Samsø. Sikke en dejlig ø, det er! Jeg tror ikke, jeg har været et så skønt sted nogensinde. Folkene her er bare så skønne, for ikke at tage om naturen. Og så tilbyder mit hotel og deres spa kun natursæbe og økologisk sæbe, oftest i form af en sæbebar, hvilket bare gør mig så ustyrligt glad, så jeg simpelthen må skrive om det. Her går jeg glad i bad, kan jeg godt love jer for.

En sæbebar er bare det bedste

Normalt bruger jeg en flydende sæbe i en plasticbøtte beholder, og før jeg kom her til Samsø, havde jeg aldrig før set en sæbebar før. Nu, hvor jeg har været på det her skønne retreat og spa sted i otte dage, har jeg fuldstændig vænnet mig til at bruge en sæbebar eller natursæbe og ikke den sædvanlige flydende sæbe, fyldt med unødig kemi. Jeg elsker bare økologisk sæbe!

Det giver bare mening

Jamen, det giver bare så meget mening. Der er jo ingen grund til, at noget skal gå til spilde. Jeg har aldrig prøvet, at der ikke var noget flydende sæbe, der gik til spilde i de plasticbeholdere, som min sæbe kom i. For det meste har jeg skåret eller klippet beholderen op, så jeg kunne få de sidste rester med, men det er jo også lidt irriterende at skulle bøvle med altid, når man gerne vil have alt det, som man har betalt for. Derudover vil man jo gerne have det med, som jo kommer fra vores fælles jords ressourcer. 

Det, som giver mening, må også gerne være nemt

Der er rent faktisk mennesker, som har været ude og gøre tingene nemmere for os. Man behøver nemlig ikke selv at være med i alle tankeprocesser, og det er en skøn ting, at vi kan tænke tanker for hinandens bedste. Når det kommer til en sæbebar, så er det bare sådan, at det giver utrolig god mening ikke at pakke sæben ind i unødig plastic. 

 

Det grønne valg – det gode valg 

I har måske også fået lyst til at tage et grønt valg

Hvis I også har fået lyst til at tage et grønt valg, ligesom mig, så er der rigtig mange gode muligheder for at finde lige det, I søger, hvad end det drejer sig om sæbens duft, konsistens, farve eller måske en helt neutral sæbe. Der findes masser af grønne og miljøvenlige produkter derude, og det er bare at komme derud og finde lige det, som gør dig glad. Det hele kommer til at gå op i en større enhed, når det, som gør dig glad, også er en del af den grønne løsning, som gør vores gode moder jord rigtig, rigtig glad.