Uncategorized Redaktionen  

Hvad er fordelene og ulemperne ved Black Friday?

Hvert år ser folk frem til Black Friday med enten spænding eller irritation. For nogle er det en dag, hvor de kan få fantastiske tilbud på julegaver. De nyder udfordringen med at stå tidligt op, kæmpe mod menneskemængderne og få det bedste tilbud. For andre er Black Friday en stressende begivenhed. De vil hellere blive hjemme end at skulle håndtere de enorme menneskemængder og risikoen for at komme til skade i et stormløb. Mange butikker er blevet beskyldt for at åbne tidligere og tidligere for at få et forspring i forhold til konkurrenterne, hvilket betyder, at folk er nødt til at stå endnu tidligere op og stå i kø i endnu længere tid. Nogle mener, at Black Friday er kommet ud af kontrol, og at det er på tide med en ændring. Uanset om man elsker eller hader det, kan man ikke benægte, at Black Friday er den største shoppingdag globalt set og at Black Friday tilbud har en tendens, til at få alle andre tilbud til at se dårlige ud. Men hvad er fordelene og hvad er ulemperne ved denne dag? Det har vi forsøgt at finde svaret på i denne artikel.

Black Friday: Hvad er fordelene?

Dem der elsker Black Friday, vil alle sige, at det er de gode tilbud der trækker i dem. Andre elsker de gode tilbud, men også det, at det på mange måder en folkefest. Butikkerne pynter op og serverer forskellige former for snacks, samt varme og kølige drikke, ligesom der oftest spilles god musik mens man handler. Andre fordele ved Black Friday er, at det giver folk med små budgetter, mulighed for at købe nogle ting som de ellers ikke ville have råd til, ligesom det giver dem mulighed for at købe større og flere julegaver. Der er mange fordele ved Black Friday. Vil du vide mere? Her finder du årets bedste Black Friday tilbud.

Black Friday: Hvad er ulemperne?

Mange vil sige, at ulempen ved Black Friday er, at det bringer den grimme side frem i mange mennesker, som ellers er søde og rare mennesker i hverdagen. Det at det handler om penge og om at være hurtigt, gør at nogle glemmer dette og forvandler sig til frådende og aggressive personer, som ikke går af vejen for at skubbe andre væk. Andre ulemper er, at mange butikker udnytter dagen, til at bruge resten af året på at liste priserne op uden at man ligger mærke til det, for så at lave et tilbud, som bare er normalprisen.