Uncategorized Redaktionen  

Lancering af service der fremviser alle services relateret til hunde

De fleste af os kender en eller flere personer/familier, som har en hund – eller du har måske selv en lille, firbenet ven. Hunde er for de fleste et højt elsket medlem af familien, og skal selvfølgelig have det bedste liv overhovedet muligt. 

Hvordan finder man så lige de bedste produkter og services til sin hund? Hvor finder man de bedste hundepensioner, hvis man nu skal på ferie? Hvor finder man den bedste hundefrisør, når de små hårtotter skal studses?

Alt dette, og meget mere, kan Hundiverset hjælpe dig med. Hvis du starter på forsiden, kan du finde alle hundepensioner, hundefrisører, hundetrænere nær dig – og det er endda enormt nemt!

Unikt indhold giver dig værdi som bruger

 

Når man går ind på forskellige virksomheders hjemmesider, som driver en forretning relateret til hunde, vil de naturligvis altid beskrive sin egen virksomhed som værende den bedste – og det er jo ganske forståeligt. Derfor kan det være en rigtig god idé for dig, at undersøge alle de forskellige services og virksomheder, inden du træffer din beslutning. Lad os tage et eksempel. Hvis du leder efter en hundepension i dit nærområde, så kan du blot søge efter det – og du kan filtrere resultaterne alt efter de services, der tilbydes; eksempelvis om dette tilbydes i hundepensionen:

  • Egen udendørs terrasse
  • Afhentning
  • Daglige gåture
  • Motionsgår
  • Legetid

Hvis du vil have passet din hund i en hundepension, hvor den har sin egen udendørs terrasse, så markerer du blot dette med flueben. Herefter vil der KUN blive vist hundepensioner, hvor der kan tilbydes egen udendørs terrasse, så hunden kan få lidt frisk luft, når den nu har lyst.

Det samme gælder hundesaloner. Her kan du naturligvis filtrere geografisk, men også om disse services tilbydes:

  • Negleklipning
  • Trimning
  • Almindelig klipning
  • Generel hundesoignering
  • Vaske services

Dette gør det enormt for dig, at finde lige dén virksomhed, som tilbyder de services du leder efter.

Anmeldelser af de bedste produkter

 

Derudover finder du en (helt gratis) vidensbank, hvor der er samlet en lang række udførte artikler. Når man er på udkig efter det bedste produkt til sin hund, så er det altid rart at kunne læse nogle mere dybdegående anmeldelser af dem, inden man laver en bestilling. Dette tilbydes også hos Hundiverset, hvor du eksempelvis kan læse om de bedste hvalpegaarde

Disse artikler indeholder normalt op til en håndfuld specifikt udvalgte produkter, samt dybdegående information om dem. Der er naturligvis også links til hvor de kan blive købt, oftest til en rigtig god pris.

Hvis du (ligesom jeg) altid vil være opdateret med de bedste informationer, de bedste produkter og de bedste services der kan drages nytte af – så bør du tage et, om end lille, kig på denne relativt nye hjemmeside. Der bliver jævnligt uploaded nye virksomheder fra hele landet!