Uncategorized Redaktionen  

SÅDAN MIXER MAN OG MATCH SMYKKER

Start med at vælge det smykke, som du vil bære til en bestemt lejlighed eller til et bestemt outfit. Brug dette som dit udgangspunkt for tilbehør.

Du har to muligheder her: et mere subtilt smykke, der vil smelte sammen med de andre stykker, du vil mikse og matche det med, eller et mere slående statement-smykke, som du ønsker at stå frem som omdrejningspunktet, når du er færdig.

Tag et kig på disse halskæder for at få en start på hvad du vil bære.

Unikke smykkedesigns til at mikse og matche kunne være de flotte smykker fra Mads Z

Hvis dit udgangspunkt er en halskæde, så se på at lægge forskellige halskæder i lag med den. Hvis du lægger halskæder i lag, så vælg forskellige længder med det formål at trække øjet op til dit ansigt. Forskellige former, farver og teksturer vil ofte fungere godt til lagdelte halskæder.

Hvis du starter med en ring, så vil du lægge lag på dine fingre eller måske dit håndled på den samme hånd.

Det betyder ikke, at du ikke også kan bære små smykker andre steder, men sigt efter, at disse smykker på andre kropssteder skal være mere subtile, så de ikke trækker opmærksomheden væk fra dit fokuspunkt.

Til armbånd kan du bære et virvar af lignende stykker, såsom et sæt armringe med forskellige mønstre eller farver, der vil skurre, mens du bevæger dig. Alternativt kan du vælge et iøjnefaldende stykke og bære det med en samling af mere subtile designs i armbånd eller armbånd.

Halskæder bæres generelt i forskellige længder, fra choker til opera eller længere. Vælg generelt et ulige antal halskæder (3 eller 5 vil være fantastisk) med forskellige eller justerbare længder, men nogle gange vil kun 2 halskæder også fungere godt. Bær halskæder, som har en vis kontrast mellem dem med hensyn til former, farver eller tekstur. Alternativt kan du vælge et iøjnefaldende fokus, og de andre vil være mere subtile.

Til ringe overvej at vælge én farve metal, men at variere stilarterne og teksturerne. Alternativt kan du vælge forskellige metalfarver, men med en lignende stil. Eller gå helt ud og miks og match en række forskellige metalfarver, ædelstene, teksturer og størrelser (herunder tilføjelse af en eller flere cocktailringe). At bære et ulige antal ringe på den ene side og et lige tal på den anden er en sjov ting at gøre.

BÆRER FORSKELLIGE SMYKKER

Hvis du ikke har planer om at lægge smykker i lag, så kan du med glæde bære en blanding af halskæder, øreringe, armbånd og ringe sammen, der komplimenterer hinanden, støder godt ind i hinanden … eller hvad der nu passer til dit outfit.