Uncategorized Redaktionen  

Læs om både pillebrændeovne og find træpiller på tilbud!

Der er mange gode grunde til at stifte bekendtskab med netop en pillebrændeovn – som er en innovativ og nytænkende måde at lave brændeovne på. Derudover tager denne løsning også i langt højere grad hensyn til miljøet.

Hvad er en pillebrændeovn?

Hvis du forestiller dig en ganske almindelige brændeovn, så ligner pillebrændeovnen denne i udseende. Der hvor pillebrændeovnen for alvor adskiller sig, er i forhold til, hvad der fyres med. I en normal brændeovn vil man fyre med træ, men i denne type af brændeovn er det i stedet for træpiller.

En hyggelig løsning der giver hjemmet sjæl og god stemning!

Hvordan får man mest varme ud af sin pillebrændeovn?

Som hovedregel er denne type brændeovn bedst at placere i husets hjerterum – som oftest vil være stuen. På den måde kan brændeovnen opvarme hjemmets centrale rum, som oftest er dyrere at varme op ved hjælp af radiator. Dog vil varmen ofte også sive ud i de resterende rum – men ikke nok til at denne varme kan være den eneste varmekilde i hele huset.

Typisk kan man opvarme en almindelig stue med blot én pose af træpiller. Hvis du søger på træpiller tilbud vil du også finde fordelagtige priser på træpiller – og for alvor få øjnene op for de store besparelser, man kan gøre sig.

Kan man spare mange penge på træpiller?

Det korte og enkle svar er ja – men det afhænger naturligvis af, hvor godt et træpiller tilbud du finder. Det bedste råd er at holde et vågent øje og slå til, når prisen er allermest fordelagtigt. Det er en hurtig og effektiv måde at spare penge på.

Endnu en fordel ved træpiller er også, at de overordnet set både er billigere end almindeligt træ og samtidige også er CO2-neutrale.