Uncategorized Redaktionen  

Sæt ikke pengene i banken, køb i stedet en spar nord aktie

Sæt ikke pengene i banken hvis du gerne vil have dem til at yngle. Køb i stedet en spar nord aktie eller en anden aktie i en af de andre danske banker.

Førhen passede bankerne på dine penge og som tak for tilliden, gav de dig en fin rente, så det rent faktisk kunne betale sig at have sine penge stående i banken.

I dag får du intet for at låne dine surt tjente penge til banken. Du kan oven i købet komme til at skulle betale banken penge for at have dem stående hos dem.

Den eneste måde du stadig kan tjene penge på de danske banker er ved at købe en spar nord aktie. Eller en aktie i en af de andre danske banker.

Læromaktier.dk kan du finde gode råd og tips til handel med aktier og en hel masse grund viden om hvordan det hele foregår.

At have penge på bogen er ingen god ide

Det er ikke længere en god ide at sparer op. I gamle dage fik man altid fortalt at man skulle passe på sine penge og at man skulle sparer op. I dag bliver vi hele tiden opfordret til mere forbrug, til gavn for økonomien, i stedet for at spare op. Bankerne gør det heller ikke attraktivt at spare op. De har negative renter og gebyrer og alt muligt andet som til forveksling ligner et design til det modsatte af opsparing.

Snyd tendenserne og invester i aktier

Er du af den gamle skole og tænker du stadig at opsparing er en god ide, så kan du købe en spar nord aktie eller en anden aktie. Aktier er vor tids opsparing og en af de få måder at få penge til at arbejde. Der er naturligvis alternativer som obligationer, handel med valuta, investering i fast ejendom og andre ting du kan stille din kapital i. Aktier som eksempelvis en spar nord aktie er bare en af de nemmeste og en af dem der kræver mindst opmærksomhed. Hvis du vil gå mod strømmen og ikke bare forbruge løs, så er en spar nord aktie et fint valg.