Hjemmet Redaktionen  

Gør indretningen funktionel og stilet med den rette knagerække

En knagerække eller flere knager kan for mange være en funktionel del af hjemmet, der ikke nødvendigvis tænkes meget over. Men faktisk kan både knager eller en knagerække være med til at understrege stilen i et hjem, eller det kan live et rum mere op. Læs mere om, hvordan du både indretter funktionelt og stilet med en knagerække eller enkelte knager her.

En knagerække eller knager kan pynte i mange rum

Selvom knager eller en knagerække for mange er noget, der forbindes med en entré, fordi det er der, der oftest hænges tøj op, så kan både knager eller en knagerække også være både funktionelle og pynte i mange andre rum i hjemmet. I et køkken er det for eksempel ofte nødvendigt med to enkelte knager eller en hel knagerække, så det er muligt at hænge viskestykker, håndklæder eller grydelapper op. Og der kan du jo passende vælge enten et par enkelte knager eller en knagerække, der passer til din indretningsstil.

I et soveværelse eller på et børneværelse kan det også være praktisk med knager eller en knagerække, og der findes rigtig mange forskellige løsninger, så du kan finde en knagerække, der giver ro til indretningen i soveværelset, hvor det er muligt at hænge en morgenkåbe, lidt tøj eller lignende, eller du kan finde knager med sjove udtryk eller i skøre udformninger, der understreger legen i børneværelset, og som gør det nemt at hænge en lille taske eller andet.

Giv din entré et løft med den rette knagerække

Entréen er det første rum, du selv kommer hjem til efter en lang arbejdsdag, men det er også det rum, som dine gæster møder først, og derfor giver det også førstehåndsindtrykket for hele huset. Derfor behøver entréen heller ikke bare være et praktisk rum, der fungerer som opbevaring og gennemgang, og en knagerække kan være med til at gøre rummet indbydende og spændende. Du kan for eksempel bruge en knagerække i metal til at give entréen et mere industrielt look, hvis det er den stil, du godt kan lide, eller du kan vælge en knagerække i en lys træsort til at give entréen en skandinavisk og minimalistisk stemning. Der er mange muligheder, og du kan blandt andet finde din nye knagerække hos TrendyLiving på trendyliving.dk, der har knagerækker fra mange lækre designer brands.

Brug enkelte knager til at bryde lidt op i indretningen

Det behøver ikke være en hel knagerække, der gør noget for din indretning, for du kan også sagtens finde enkelte knager, der kan pynte gevaldigt i et rum. Vælg for eksempel enkelte knager af guld for at give lidt spil til væggen i køkkenet, eller sæt knager op af din yndlingstræsort i soveværelset for den helt rigtige stemning.

Leder du efter knager, kan TrendyLiving også hjælpe dig, og du kan se udvalget her, hvor du både finder knager fra HAY, OYOY, Nomess og mange andre, så du kan finde de knager, der passer bedst til din indretning.